Bucuresti – “Inspiring Talks with Professional Coaches” – Parteneriatul client – coach, perspective interculturale

“Inspiring Talks with Professional Coaches” este un eveniment lunar organizat pentru toti membrii ICF si pentru cei interesati de industria de coaching din Romania cu scopul de a invata continuu, de a impartasi resurse si de a aduce valoare industriei de coaching profesionist.
 
Evenimentul din luna martie are loc JOI, 29 Martie de la ora 18:00 la sediul UniCredit Bank  (Bulevardul Expoziției 1F, București 012101).

 

Aceasta intalnire va aduce perspective inedite si teme de reflectie pentru profesionistii in coaching. Ce trebuie sa stii despre client si ce isi doreste clientul sa able despre tine? Cum intaresti parteneriatul, in beneficiul clientului? Doua ore interactive si experentiale facilitate de Viorel Apetrei (MCC), coach cu o bogata experienta internationala.

Temele principale sunt inspirate de experientele recente de coaching in zona Golfului:

  • Cum construiesti si intretii relatia
  • Cum poti folosi in coaching credintele si elementele culturale prezente in viata clientului
  • Oportunitatile zonei de discomfort

image001Viorel Apetrei a lucrat cu clienti din mai mult de 20 de tari, atat in angajamente individuale cat si in proiecte de echipa. De la finalul anului 2016, Viorel s-a concentrat pe sprijinirea leaderilor din Middle East, in principal din Arabia Saudita. El este fondatorul si principalul trainer al academiei de coaching Imaginator (ACSTH).

 

 

Membrii ICF vor achita un tarif de 80 Ron iar cei care nu sunt membri 100 de Ron. Costurile sunt simbolice si au scopul de a acoperi aspectele organizatorice.

Salveaza data si inscrie-te la o sesiune valoroasa de dialog si inspiratie!