Bucuresti – “Inspiring Talks with Professional Coaches”: Valoarea conversației ‘Despre schimbari’ în debutul unui program de coaching

Untitled

Valoarea conversației ‘Despre schimbari’ în debutul unui program de coaching – prezentare susținută de Coach Maria Iris Hoeppe, PCC, ICF

“Inspiring Talks with Professional Coaches” este un eveniment lunar organizat pentru toti membrii ICF si pentru cei interesati de industria de coaching din Romania cu scopul de a invata continuu, de a impartasi resurse si de a aduce valoare industriei de coaching profesionist.
 
Evenimentul din luna aprilie are loc JOI, 26 Aprilie de la ora 18:00 la sediul UniCredit Bank  (Bulevardul Expoziției 1F, București 012101).

Workshopul interactiv “Valoarea  conversației despre schimbări  în debutul unui program de coaching’ poate fi util oricărui coach, deoarece noi știm, că în inima reușitei oricărui program de coaching se află gradul de deschidere a clientului la a face anumite schimbări în ceea ce privește, credințele, comportamentele si obiceiurile sale.

Workshopul înglobează o serie de distincții benefice șlefuirii competențelelor ICF : “Creează încredere și apropiere, ‘Creează conștientizare” și “ Setarea de obiective”.

Exercițiul interactiv  din cadrul evenimentului, este  un instrument ce va putea fi ulterior ușor folosit, mai ales în debutul, dar și pe parcursul  unui program de coaching, pentru a facilita clientului o mai bună flexibilitate în abordarea paradigmelor despre schimbare.

Cu un background anterior de peste 15 ani în management commercial în mediul B2B și cu peste 7 ani în domeniul dezvoltării personale, trainingului și coaching-ului, Maria lucrează atât cu clienți privați cât și cu clienți corporate, atât life coaching cât și coaching pentru directorii de top și pentru echipe.

Un segment important al clienților ei îl reprezintă managerii cu diverse provocări în carieră: tranziții, promovări rapide, integrări în noi echipe, provocări legate de leadership, care lucrează pentru a depăși anumite blocaje sau provocări temporare și manageri expatriați aflați în procesul de adaptare la nou cultură și nouă misiune. Este absolventă a ‘Coaching and Leadership Internațional Canada’, și deține calificările: Associate Power Coach, Certified Power Coach, Certified Executive Coach, Certified Team Coach ( CLI ) și Certified Professional Coach de la Federația Internațională de Coaching.

2Este autor al volumului “Cartea despre schimbari”, Best seller al Editurii Polirom, la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, 2017.

Membrii ICF vor achita un tarif de 80 Ron iar cei care nu sunt membri 100 de Ron. Costurile sunt simbolice si au scopul de a acoperi aspectele organizatorice.

Salveaza data si inscrie-te la o sesiune valoroasa de dialog si inspiratie!