Coaching Toolbox – Assisting Executive Leaders on Vision, Alignment, Execution

“Inspiring Talks with Professional Coaches” este un eveniment lunar organizat pentru toti membrii ICF si pentru cei interesati de industria de coaching din Romania cu scopul de a invata continuu, de a impartasi resurse si de a aduce valoare industriei de coaching profesionist.

Evenimentul din luna mai are loc JOI, 25 mai, de la ora 18:30 online-PRIMTI LINK-ul dupa inregistrare.

Membrii ICF vor achita un tarif de 80 Ron iar cei care nu sunt membri 100 de Ron. Costurile sunt simbolice si au scopul de a acoperi aspectele organizatorice.

Ne vedem joi, de la ora 18:25 pentru a putea incepe la 18:30! Pentru inscriere folositi formularul din dreapta!

Cum putem sustine liderii sa isi sporeasca autocunoasterea cu privire la tendintele comportamentale naturale si sa inteleaga cum acestea le influenteaza eficienta in creionarea unei viziuni, realizarea alinierii in organizatie, executie?

Everything DiSC Work of Leaders® este un instrument unic care pune in evidenta tiparerele individuale de comportament natural si le compara cu cele mai bune practici de leadership identificate in urma unor cercetari riguroase. Raportul individual este o ocazie pentru deschiderea unor conversatii semnificative si valoroase de coaching executiv referitoare la punctele forte strategice ale clientului si la provocarile pe care le poate intampina in situatii specifice ale muncii de conducere.

Participantii interesati vor primi dupa webinar un cod gratuit pentru o evaluare individuala Everything DiSC Work of Leaders® pe care o va putea folosi pana la data de 8 Iunie. Numarul de participanti este limitat la 30 de persoane.

Online Event