Cum sa ai sesiuni de coaching, nu discutii despre coaching

“Inspiring Talks with Professional Coaches” este un eveniment lunar organizat pentru toti membrii ICF si pentru cei interesati de industria de coaching din Romania cu scopul de a invata continuu, de a impartasi resurse si de a aduce valoare industriei de coaching profesionist. Din luna decembrie 2017 ne extindem seria de evenimente si la Cluj.
Evenimentul din luna decembrie are loc pe 5 decembrie, de la ora 8:00 la 11:00 dimineata, in CLUJ-NAPOCA, la Liberty Tehnology Parc, Impact HUB, clădirea D2, Str Garii Nr 21 – Sala Singapore.
Deseori coachii sunt prinsi in capcana de a povesti ce face coachingul mai degraba decat a face sesiuni de coaching. Aceasta se intampla cand cineva cere referinte despre coach, sau cand te intreaba cum lucrezi in rolul de coach sau despre ce este coachingul. Unul dintre maestrii mei m-a invatat odata sa nu raspund niciodata la intrebarea “ce este coachingul?” Mai degraba, sa raspund “…depinde. Care este provocarea ta?”. Mi-a luat ani multi sa inteleg si sa experimentez acest lucru. Acum, pot spune ca rareori ma prind in capcana de a povesti despre. Cel mai adesea, sunt intr-o conversatie facilitativa pe care eu o numesc “sesiune strategica”, care ma ajuta sa transform conversatiile in sesiuni platite.
 
Beneficii ale atelierului:
 
1. Primesti o structura clara pe care o poti adapta usor stilului tau
2. Intelegi ce este sesiunea strategica si produci valoare de la primul contact
3. Iti slefuiesti continuu abilitatile de coach si inveti sa fii in process cu potentialul client
 
DicuDr. Lilia Dicu, MCC, este un coach realizat la nivel international si lucreaza cu preponderenta in companii multinationale atat pentru obiectivele organizatiilor, cat si pentru obiectivele personale ale Executivilor. Experienta ei in Managementul Oamenilor in sectorul corporatist contribuie la 8abilitatile de instruire, consultanta si mentorat, fiind testate de practica demonstrata.
Metoda de coaching a Liliei se focuseaza pe acompanierea oamenilor sa gaseasca cele mai bune solutii proprii, tinand cont de mediu, experienta si resursele pe care le are clientul la dispozitie. Ea ii sustine sa conceapa planuri clare de implementare, astfel incat cei antrenati se simt motivati si plini de forta pentru a-si realiza obiectivele. Lilia are numeroase parteneriate de success cu clienti din Europa si Statele Unite.
 
Membrii ICF vor achita un tarif de 80 Ron iar cei care nu sunt membri 100 de Ron. Costurile sunt simbolice si au scopul de a acoperi aspectele organizatorice.