Leonard Manea despre: “Cum ne alegem coach-ul?”

International Coaching Week (ICW) 7-13 Mai este saptamana in care profesionistii in coaching din intreaga lume onoreaza profesia prin sustinerea de evenimente si oferirea de servicii pro-bono pentru popularizarea beneficiilor si a rezultatelor ce pot fi atinse prin coaching.

Acest webinar urmărește popularizarea şi promovarea coaching-ului profesionist şi informarea responsabilă a publicului, clienților și potențialilor clienți în ceea ce privește rolul coaching-ului și obținerea beneficiilor maxime din demersul de coaching.

Obiectivele specifice ale webinar-ului

  • Expunerea câtorva perspective clarificatoare asupra coaching-ului;
  • Conștientizarea așteptărilor individuale privind demersul de coaching;
  • Expunerea unor situații practice și perspective deviante asupra utilizării coaching-ului in Romania;
  • Soluții practice pentru alegerea coach-ului potrivit obiectivelor avute în vedere.

Beneficiile participării la webinar

  • Webinar-ul se adresează potențialilor clienți de coaching (individual sau colectiv) și coachilor aflați în diverse etape de formare;
  • Familiarizarea cu unele principii și noțiuni de bază ale coaching-ului;
  • Obținerea unor informații practice, utile în selecția coach-ului adecvat;
  • Prezentarea câtorva perspective etice legate de procesul de selecție a coach-ului (și nu numai…), prin prisma codului de etică al International Coach Federation

Leo

Leonard Manea este un coach profesionist care își asuma misiunea de a dărui în mod responsabil ceea ce a acumulat prin coaching de la mentorii, partenerii și nu în ultimul rând, de la clienții săi.

Leonard este Associate Certified Coach (ICF), detine certificari pentru instrumentele de evaluare Hogan Assessments si Leadership Versatility Index şi este trainer certificat ANC. Domeniile sale de expertiza sunt coaching-ul executiv, relationship coaching, administrarea schimbării, dezvoltare leadership și comunicare.

El și-a desăvârșit cariera managerială pe parcursul a 15 ani de poziții executive pentru diverse companii multinaționale din sectoarele financiar, materiale de construcții si energie. Expunerea internațională centrată pe aspectele strategice ale dezvoltării organizaționale și preocuparea pentru creșterea întreprinderilor mici și mijlocii i-au consolidat o viziune personală asupra mediului de business și celui uman.

Clienții lui Leonard sunt executivi din domeniile: servicii, banking, construcții, pharma, marketing, FMCG.

Participarea la acest eveniment este GRATUITA, inscrie-te acum si alatura-te noua miercuri, 9 mai, ora 16.30!

Online Event