CUM SA GESTIONEZI STRESUL IN VIATA PROFESIONALA

Program de grup coaching organizat gratuit pentru “Saptamana Internationala a Coachingului”

19 mai, 18.30-21.00

Locatie: Profiles International – Sevastopol, nr 17

Stresul, presiunea de la locul de munca, slujbele solicitante sau orice alta problema de zi cu zi, iti pot influenta direct sanatatea si starea de bine. Cel mai eficient mod de a evita si atenua astfel de situatii este confruntarea directa. “ Fii activ si nu pasiv!” este recomandarea noastra pentru ziua de luni, 19 mai.

La finalul programului de coaching pentru managementul stresului vei obtine:

•  Cel putin un mod eficient de a gestiona si atenua situatiile de stres;
  •  Noi moduri de rezolvare a problemelor;
  •  Vei pleca energizat, vei aborda problemele si tensiunile intr-o maniera deschisa, dintr-o pozitie detasata si dagajata;

Structura programului:

• 2,5 ore coaching de grup;
  • Bonus: la alegere-1 sesiune de coaching individual sau aplicarea unui test de evaluare din care va reiesi stilul personalitatii tale cu locul tau actual de munca si nivelul stresului actual (testul include si un raport de evaluare detaliat si include o sesiune de feedback);

Programul este gratuit doar in cadrul saptamanii internationale de coaching si doar pentru maximum 10 persoane. Inscrierile se pot face pe e-mail la icfromaniachapter@gmail.com pana pe 18 mai 2014 in limita locurilor disponibile.

______________________________________________________________________________

Anda Suta, ACC- ICFAnda Suta are peste 12 ani de lucru cu oamenii in mediu de business. Absolvent al Faculatii de Psihologie si Master in Psihologie Organizationala, la care se adauga si alte formari in domeniul resurselor umane are o experienta de 12 ani in identificarea profilului psihologic al oamenilor, selectarea si evaluarea lor pentru pozitii de executie cat si managerial, dezvoltarea competentelor necesare lor, identificarea si dezvoltarea persoanelor cu potential, managementul carierei. In prezent Anda acompaniaza persoanele cu potential care isi doresc sa evolueze spre o cariera de succes si sa dezvolte relatii sanatoase. Este antreprenor al companiei de coaching si dezvoltare personala You are more si este si Coach de asemenea activeaza ca si Coach intern in BRD Groupe Societe Generale.

Anda este acreditata de catre catre Federatia Internationala de Coaching si in ultimii ani si-a dedicat atentia, studiind si practicand coaching pe aspecte legate de descoperirea potentialului personal si profesional, gestionarea relatiilor conflictuale sau a mediilor toxice, dezvoltarea capacitatilor manageriale, cresterea stimei de sine, consolidarea relatiei cu propria persoana si ceilalti, schimbarea obiceiurilor in relatii, inteligenta emotionala, flexibilitate, redescoperirea motivatiei si a pasiunilor.

______________________________________________________________________________

Daiana Stoicescu ACC- ICFDaiana Stoicescu sustine managerii si echipele pentru cresterea eficientei. Ea te acompaniaza la indeplinirea aspiratiilor tale profesionale si personale. Astazi, Daiana ofera o gama variata de servicii si programe de coaching, de la coaching individual, de echipa, de grup, la managementul eficientei, managementul carierei, succesul intr-un rol nou, cresterea energiei si motivatiei, descoperirea propriilor talente si orientarea catre actiune. Este un coach acreditat de catre Federatia Internationala de Coaching, se ocupa de comunicarea capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching si este membru in consiliul director al capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching. La certificarile sale in Marketing Direct, Jurnalism si Relatii Publice se adauga specializarile in coaching executiv, coaching folosind instrumentele de diagnoza cu Eneagrama, in leadership transformational si in metoda Espere.

Ce o caracterizeaza pe Daiana este entuziasmul si pasiunea de a initia si dezvolta proiecte personale si profesionale. Adera la cele mai inalte standarde de calitate. Isi petrece viata intr-un mod armonios, invatand continuu, facand coaching, citind, dansand, facand scufundari de fiecare data cand are ocazia.