Alina-rotundCând ești coach, brandul personal te poate diferenția și face memorabil în ochii celorlalți. Pentru asta e nevoie să dedici TIMP și EFORT și să COMUNICI ceea ce faci.

Un brand personal puternic poate genera încredere și atrage noi oportunități de business.

La conferința ICF, Alina Tudose, director și coordonatoarea departamentului de strategie la Cohn & Jansen JWT va vorbi despre „Harta Brandingului Personal”:

• care sunt instrumentele care pot construi un brand personal
  • cum mă ajută brandul personal să-mi cresc business-ul
  • un studiu de caz al unui brand personal de succes

Alina e strategic planner și are o experiență de peste 10 ani în publicitate, lucrând pentru companii și proiecte precum Brandient, McCann, Vodafone, Cocoa-Cola, Cosmote, Kraft, Danone sau BCR. agentiei. Este membru în boardul UAPR și IAA si o prezență constantă în juriul Effie.

Pentru a asculta interviul cu Alina Tudose click aici

Pentru program click aici

AlexCând vorbim despre coaching vorbim despre schimbare și despre depășirea limitelor. Cât de greu sau de ușor este, depinde de fiecare individ în parte și de motivația sa.

Invitatul surpriză al Conferinței ICF de anul acesta este Alex Găvan – un om care și-a depășit limitele în ascensiunile sale.

Unul dintre performerii de top ai României la înălțimi extreme, Alex tocmai s-a întors dintr-o expediție în Himalaya, unde, pe 30 aprilie, a escaladat Shisha Pangma-8027m, in Tibet, realizând astfel prima ascensiune românească a acestui vârf. La coborare, nu și-a mai putut găsi drumul inapoi din cauza unei furtuni de zăpadă și a trebuit să lupte pentru a supraviețui nopții, sub cerul liber, la 7800m altitudine.

Un promotor al urcării celor mai înalte vârfuri din lume “prin mijloace corecte”, Alex nu utilizează în ascensiunile sale oxigen suplimentar și nici nu apelează la sprijinul șerpașilor. Până acum, a escaladat cinci vârfuri trecute peste linia magică de 8000m: Cho Oyu-8201m (2006, a doua ascensiune românească), Gasherbrum 1-8068m (2007, prima ascensiune românească), Makalu-8463m (2008, prima ascensiune românească), Manaslu-8156m (2011, a doua ascensiune românească) și Shisha Pangma-8027m (2013, prima ascensiune românească).

Alex Găvan a primit în 2008 “Medalia de Aur pentru Merit în Sport” (Spania). Este ambasador WWF România și speaker motivațional.

Te așteptăm să-l cunoști pe Alex la Conferința ICF de anul acesta.
Mai ai trei zile pentru inscriere, trimite mail la monica@mindstreets.com