1. 48 de zile au trecut de la Conferinta ICF Romania,   Bine v-am regasit, a fost frumos in concediu dar cam scurt! Gerard s-a tinut de cuvant si ne-a trimis resursele promise la conferinta, apropos ati inceput sa le folositi?

In sesiunea de feedback finala am notat principalele comentarii legate de continut, subiecte, dorinte, lucruri de imbunatatit. Ele pot fi grupate in cateva categorii:

Organizare : cinci stele, semicerc, zi plina

Continut: foarte variat, util, complex, inedit,atipic

Subiecte: blogging, websites, wordpress-raspunsuri prin skype

Ce am castigat: conexiuni, sinceritate, cum sa ma vand mai bine, demonstatie de coaching, 95%internet, mai mult decat am asteptat,relatii, folosirea mediului virtual

De dezvoltat in viitor: alte sesiuni de coaching, mentionare si descriere competente coaching conform ICF

De imbunatatit: pastrarea agendei fixate, traducere de texte din limba engleza

In a doua parte a lunii August incepem o serie de teleseminarii legate de subiectele considerate de voi importante in contextul actual, notificarile cu date si ore plus numarul de conectare, in curand. Verificam infrastructura si revenim cu amanunte, sper sa reusim cu o platforma ce permite conectarea de pe orice telefon.

Materialele video sunt la montaj in forma finla si vor fi gata in curand in DVD format, nu mi-am imaginat nici cat dureaza nici ca implica costuri de conversie.

Tineti aproape.

2. Incepand din 3 august 2009 aveti la dispozitie un studiu global asupra industriei de coaching realizat in perioada 2008 / 2009 de Frank Bresser Consulting.

La ora actuala in Europa exista 18 000 de “business coaches”.

Care este OPORTUNITATEA pentru coach-ii profesionisti romani?

70% dintre coach-i  sunt din UK si Germania, tari ce reprezinta 20% din populatia Europei in timp ce in fostele tari comuniste, tari ce reunesc 40% din populatia Europei, coaching-ul este reprezentat numai de un procent de 5%.

Pentru a download-a studiul click aici : http://www.frank-bresser-consulting.com/globalcoachingsurvey.html

3. La sectiunea Stiri a acestui site puteti gasi programul de Educatie Virtuala al ICF – ore de imbunatatire a competentelor de coaching. Aceste ore sunt importante pentru pastrarea acreditarilor oferite de ICF.