Au mai ramas 8 zile pana la Conferinta ICF Capitolul Local.

Pentru program click aici.

Noi teme si speaker-i. Astazi, Mihaela Feodorof si Rares Manolescu.

Mihaela Feodorof, Director de Gestiune Individuala si Recrutare, HR Department, BRD Groupe                                      Societe Generale

Valori personale vis-à-vis valori  multinationale/corporatii

Este important sa intelegem valorile ?

Cum facem sa vibreze fiecare individ la valorile companiei ?

Ce rol are managerul in motivatia individuala ?

Vino la intalnirea cu coachingul sa descoperim impreuna calea implinirii profesionale, sau cum se imbina valorile personale cu cele ale companiei pe drumul succesului.

Mihaela este pasionata de oameni si carti.

Profeseza de 16 ani in domeniul Resurselor Umane din banking si cauta sa impartasesc din experienta ei cu cei care sunt interesati de propria dezvoltare profesionala sau de cea a echipelor pe care le coordoneaza.

Rares Manolescu, Trainer, Human Invest

Training si Coaching: impreuna dar separat

Rares este Senior Manager in cadrul companiei de training si consultanta Human Invest si are o experienta de peste 12 ani in training. Anul trecut el a primit recunoasterea ca Trainer al anului din partea comunitarii managerilor de resurse umane din Romania. Pe langa programe de leadership si dezvoltare a echipelor de management, din 2002 Rares a inceput sa lucreze cu instrumente de coaching sistemic sub indrumarea lui Alain Cardon, iar ulterior a urmat formarea ca si coach si este in supervizare cu el. In prezent este membru ICF Romania si in curs de acreditare ca ACC.