Pentru înscrieri și alte informații suplimentare puteți scrie la adresa de email: monica@mindstreets.com.

Dacă practici coachingul în activitatea ta, sau asta intenționezi, 30 mai ar putea fi CEA MAI IMPORTANTĂ zi din acest an pentru tine.

Fie că ești un coach acreditat ICF. Fie că te afli încă în procesul de formare la diverse școli. Poate ești un manager și folosești coachingul ca instrument în dezvoltarea ta sau a echipei tale. Ori ești pur și simplu unul dintre antreprenorii care s-au săturat de clasicele „rețete în 5 pași” și cauți să-ți descoperi propria cale.

Pe 30 mai are loc a 5-a ediție a conferinței anuale de coaching a capitolului local ICF. Anul acesta vom descoperi cum poate fi demonstrată EFICIENȚA COACHINGULUI prin REZULTATE concrete și măsurabile.

Vor vorbi prin propriile studii de caz veterani ai pieței locale de coaching, Mihai Stănescu, Raluca Mohanu și Rodica Obancea și cei din noul val, Dan Staicu, Laura Hurubaru. Fiecare studiu de caz e urmat de sesiuni de întrebări și răspunsuri.

În plus:

Ana Iorga, expert în Neuromarketing, va lucra cu sala în jurul utilizării neuroștiinței în coaching.

Alina Tudose va vorbi despre cum poate fi utilizată harta brandului personal.

Vlad Bog va împărtăși din experiențele sale în practicarea coachingului cu reprezentanții ”generației Y” și vei înțelege potențialul uriaș al acestora.