Ai terminat o școala de coaching și ai căpatat un set de abilități și instrumente necesare profesiei de coach. Dar oare sunt suficiente acestea pentru a practica meseria la nivelul standardelor ICF?

ICF e cea mai mare organizație globală a coachilor, ale carei Cod de Etica, Standarde și Acreditari sunt recunoscute la nivel internațional de foarte mulți ani (1995). Cunoașterea și aderarea la acestea oferă o garanție a profesionalismului în fața clienților noștri, din ce în ce mai mulți soliciând coachi acreditați ICF.

Majoritatea școlilor de coaching menționează importanța ICF  și, cu toate că abilitățile pe care le deprinzi sunt parte a competențelor organizației , nu există o concentrare strict pe fiecare competență în parte și pe aplicarea ei într-o relație de coaching.

Exact acest lucru își propune să faca Grupul de Supervizare ICF.

Prima întâlnire va avea loc pe 17 noiembrie 2011 la ora 17:30. Locația: „La Mansarda”, Str. Dr. Herescu 31.

A. Stabilirea bazelor de colaborare

Competența nr. 1 – Stabilirea regulilor si standardelor profesionale, aliniate la Codul de Etica al ICF

Subiecte de discuție:

–       înțelegerea codului de etică și a standardelor și aplicarea lor într-o relație de coaching

–       înțelegerea comportamentelor  și aplicarea codului de etică

–       comunicarea diferențelor dintre coaching, consultanță si terapie

Programul conţine 12 sesiuni ce se vor întinde de-a lungul a șase luni (2 sesiuni pe lună). Se va merge pe practicarea comportamentelor necesare primei trepte de acreditare, în grupe de lucru a câte trei persoane: client, coach, observator.

Facilitatori:

Ioan Nicuț, CPCC

Raluca Chinole, ACC

Pentru mai multe detalii si costuri vezi prezentarea.

Înscrierea funcționează pe principiul primul venit primul servit.

Pentru înscrieri trimiteți mail la raluca.chinole@iconsultants.ro