Dinamica stilului personal de Leadership

Workshopul este subscris International Coaching Week, eveniment anual initiat de International Coaching Federation (ICF). Saptamana internationala a coachingului isi propune sa ofere celor interesati experienta coachingului, oferita de un coach ICF. Evenimentul este facilitat de Radu Mindru, coach ICF, si se va desfasura pe 8 mai 2019, de la ora 18 la 20, la HUB932, Strada Spinți 18, Iași 700514.

EXPERIENTA WORKSHOPULUI

Workshopul se adreseaza celor care conduc echipe, manageri si team leaderi, si isi propune sa abordeze cateva intrebari intr-un mod inedit si provocator:

  • Gandindu-te la modul in care iti conduci echipa, care este rolul tau: manager, leader sau coach?
  • Cum arata conversatiile de leadership cu echipa ta? Care este stilul tau de comunicare si de leadership?
  • Cum il dezvolti stilul de leadership astfel incat sa fie optim pentru echipa pe care o conduci?
  • Cum reusesti sa evadezi din bucla zilnica a rutinei operationale si sa iti exprimi leadershipul in mod autentic?

Workshopul este facilitat de Radu Mindru, coach ICF, cu experienta consistenta in management si leadership. Radu faciliteaza programe de coaching, de leadership si de dezvoltare organizationala sub licenta N.E.W.S.TM Navigation, pentru companiile care activeaza intr-un mediu in schimbare continua. Format in Coaching Sistemic si Coaching Transformational, pasionat de gandirea sistemica aplicata la nivel organizational, el aduce o perspectiva profunda asupra leadershipului si ofera participantilor la program un spatiu de reflectie si invatare conectat cu realitatea. Este membru ICF din 2018, fondator al Out-of-the-Loop Coaching si initiator al Leadership HUB Iasi.

Date

May 08 2019

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Cost

FREE

Location

HUB932, Iasi
Strada Spinți 18, Iași 700514.
Radu Mindru

Facilitator

Radu Mindru
Phone
+40 766673230
Email
radu.mindru@gmail.com
QR Code

Leave a Reply

Close Menu