Profesia de coach: A fi sau a nu fi?

Actualitati si perspective in coaching la nivel global, de comunitate, individual


“Inspiring Talks with Professional Coaches” – este un eveniment organizat periodic de ICF Romania pentru comunitatea de coaching locala, cu scopul dezvoltării continue, a împărtășirii resurselor și aducere de valoare industriei de coaching. Invitata evenimentului din 26 noiembrie este Ina Bogatu, ACC, din Iași.

Workshopul este adresat coach-ilor si tuturor celor interesati in dezvoltarea profesiei de coaching si este un exercițiu de poziționare individuala si de grup profesional in contextul sistemic actual al practicii si teoriei coaching-ului. Vom intra intr-un dialog despre coaching: despre istoria sa, despre statutul si locul lui in prezent, si despre viitorul acestei ocupații pentru toți cei implicați in lumea coaching-ului. Concluziile acestui dialog cu Ina Bogatu vor fi folosite in partea a doua ca baza de discutie pentru actiuni la nivelul comunitatii de coachi din Iasi, pentru a creste notorietatea si impactul coachingului profesionist in afaceri si societate.

EXPERIENTA WORKSHOPULUI
Workshop-ul este structurat in doua parti:

Partea intai – co-learning – sustinuta de Ina Bogatu din Londra, printr-o conexiune online,  – își propune sa abordeze câteva întrebări considerate esențiale pentru definirea identității coaching-ului:
– Care sunt rădăcinile coaching-ului?
– Care este relația dintre lumea practicii si lumea cercetării in coaching?
– Cercetarea in coaching – care este situația actuala si tendințele de viitor?

  • Care sunt nevoile, atitudinile si rezervele părților interesate?
  • Ce ii lipsește coaching-ului sa poata fi recunoscut ca profesie?

Participantii vor trece printr-o experienta practica, interactiva, in care isi vor identifica busola si isi vor construi harta care sa le ghideze propria călătorie prin profesia de coaching.

Partea a doua a intalnirii – co-creating – va fi o conversatie de grup axata pe intarirea comunitatii de coachi din Iasi si pe modul in care impreuna putem creste notorietatea si impactul coachingului profesionist in afaceri si in societate.

INVITAT
Ina Bogatu ACC este Executive & Career Coach, cu studii avansate în managementul carierei și coaching. Practică în mare parte systems-psychodynamic coaching, cu accent pe dezvoltarea carierei, performanță și abilități creative optime.

Practica ei se bazează pe 15 ani de carieră de succes în managementul vânzărilor corporative și dezvoltarea afacerilor pentru companii de telecomunicații, servicii medicale și mass-media.

Ina lucrează ca si coach asociat la BetterUp și Hays, două companii globale din industria coaching-ului. Ea se descrie ca un cercetător aplicativ, modificând și îmbunătățind în mod constant procesele clientului. Deține un masterat pe tema „Creativitate în Coaching” și se pregătește pentru studii doctorale in Coaching.

 

Date

Nov 26 2019

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Location

HUB932, Iasi
Strada Spinți 18, Iași 700514.
Ina Bogatu

Facilitator

Ina Bogatu

Other Facilitators

Radu Mindru
Radu Mindru
Phone
+40 766673230
Email
radu.mindru@gmail.com
QR Code

Leave a Reply

Close Menu