Timisoara: Cum sa cunosti lumea clientilor tai in 25 minute

“Inspiring Talks with Professional Coaches” este un eveniment lunar organizat pentru toti membrii ICF si pentru cei interesati de industria de coaching din Romania cu scopul de a invata continuu, de a impartasi resurse si de a aduce valoare industriei de coaching profesionist.

La Timisoara, in data de 11.10.2018, ora 18:00 va avea loc o sesiune facilitata de Points of You Romania, la hotel PERLA,  strada Protopop GEORGE DRAGOMIR, nr. 9.

Vom explora in 3+1 pasi, cum sa cunosti lumea clientilor tai in 25 minute.

Foarte simplu, pasii sunt:

  1. Ofera-i pauza necesara intre el si provocarile cotidiene
  2. Ofera-i o oglinda relevanta, astfel incat sa se vada dincolo de suprafata
  3. Reflecta-i realitatea si invita-l sa actioneze spre propriul obiectiv

+1: Sarbatoriti si repetati!

Cu totii ne dorim sa facem diferenta in viata clientilor nostri si acestia sa aiba cel putin rezultatele pe care si le doresc, nu-i asa?!, sa fim memorabili prin impactul momentelor WOW, sa-i ajutam sa isi genereze intalniri oneste cu ei insisi si, din acel “interior” plin de resurse, sa-si creeze propriul action plan. Clienti fericiti, coachi fericiti si recomandati!

Vino sa cunosti si sa preiei un exercitiu simplu, subtil, insa cu multa forta si suport, atat pentru tine ca profesionist, cat si pentru clientii tai – iti acorda posibilitatea sa devii doar observatorul clientilor tai, procesul de lucru curgand in fata ta. Tot ce ai de facut este sa-i oferispatiul de incredere, confidential si intim, competenta ICF numarul 3, si resursele necesare, acea oglinda de care vorbeam – unde vei folosi toate competentele de la 4-10!

Este un exercitiu care poate fi aplicat in sedintele tale individuale la fel de bine ca cele in grup – o sa-ti oferim cateva idei in sala despre ce poti face diferit ca logistica, astfel incat sa-l adaptezi si sa-l integrezi in alte programe personale!

Doar fiind in sala poti experimenta si invata, te poti alatura comunitatii si vei putea accesa noutatile – asa ca te asteptam alaturi de noi!

Intalnirea va fi facilitata de Oana Niculae, coach, trainer si Country Leader Points of YouTM Romania. Va veni cu o surpiza – ultimul joc spectaculos pus la dispozitie de catre Points of YouTM – Faces! Nu rata ocazia!

Inregistrati-va acum trimitand un email de confirmare la: rudolf.hartmann@coachfederation.ro . Cheltuielile de participare sunt:
80 lei pentru membrii ICF sau 100 lei pentru participantii care nu sunt membrii ICF.

Date

Oct 11 2018

Time

6:00 pm - 8:00 pm
QR Code

Leave a Reply

Close Menu