In curând, prima serie a Grupului de Supervizare ICF se va încheia. Am deschis înscrierile pentru urmatoarea serie și deja avem 3 participanți.

Găsiti mai jos o prezentare detaliată a programului precum și câteva mărturii ale participantilor.

Dacă vrei să practici şi să‐ţi îmbunătăţeşti abilităţile şi competențele de coaching sau vrei să fii pregătit pentru examenul de ACC (Acredited Certfied Coach) la ICF, atunci există un grup și un program special pentru asta.

Programul conţine 12 sesiuni ce se vor întinde de-a lungul a șase luni (2 sesiuni pe lună). Se va merge pe practicarea comportamentelor necesare primei trepte de acreditare, în grupe de lucru a câte trei persoane: client, coach, observator.

Vezi prezentarea.

Înscrie-te acum – trimite mail la raluca.chinole@iconsultants.ro –  și vei beneficia de un discount de 10 % la Coaching Summer School 2012.
Câteva păreri ale participanților din prima serie a Grupului de supervizare

M-am simțit extraordinar împreună cu voi, iar asta, pentru mine, un perfecționist incomod, este o exprimare plină de conținut. Atmosfera rotundă care s-a creat mi-a adus starea de fericire pe care o caut ori de câte ori îmi imaginez (măcar) că fac coaching. Pe lângă asta, mi-a adus și starea de învățare și acumulare de experiență pentru care am venit la voi, și spun asta pentru că am plecat după mai bine de o oră și jumătate cu „geanta” plină de idei. Mi-am dat seama, din feedback-urile primite, ce am de făcut cu mine ca să fiu și mai bun. Vă mulțumesc mult că mi-ați prilejuit întâlnirea și cu ceilalți colegi participanți și abia aștept să vină seara de 30 noiembrie, în care vom continua. – Dan Manolache.

Acum câteva seri am participat la prima întâlnire din cadrul grupului de supervizare ICF România pentru obținerea acreditării. La finalul întâlnirii am constatat că ceea ce se întâmplă acolo transcede obiectivul meu primar. Sunt oameni care, având locuri de muncă și țeluri diferite, doresc să acumuleze practicând, abilități care să le călăuzească drumul în viață și carieră. Această primă sesiune de supervizare îmi amintește de o poveste a unui iubitor de munți al cărui țel era să vadă Marea Neagră de la nivelul vârfului Toaca din masivul Ceahlau. Ceea ce a constatat el atunci când a atins vârful a fost că perspectiva pe care o avea de acolo este cu totul alta decât ceea ce și-a propus inițial. Și-a dat seama că a vedea Marea de acolo de sus este doar un pretext de a escalada noi culmi, de a se bucura de drumul său prin munți și de a avea de fiecare dată bucuria unor noi perspective. – Dan Staicu.

“ Într-un pahar plin, nu mai intră nimic. Cam așa văd eu nevoia de a-mi dezvolta competențele de coaching. Mă ajută să mă concentrez pe fiecare competență în parte, să pun “microscopul” pe ea, să văd și alte perspective și idei ale colegilor de practică.” Rodica Obancea.