povestea de intalniri de coaching….

vrei sa fi coach? Folosesti oricat de putin coaching, in viata ta, in ceea ce faci tu, in ceea ce esti tu? Daca esti coach, vrei sa mai inveti ceva? vrei sa ajuti? vrei sa impartasesti viziunea ta? vrei sa te imbogatesti? ce fel de bogatie? Vrei sa fii curios? Vrei sa inveti cum sa te marketezi? Vrei sa vezi alte perspective? Vrei sa primesti optiuni? Vrei sa fii ajutat la schimbare? Vrei sa afli cine esti? Vrei sa scapi de ceea ce te tine pe loc? Vrei sa faci parte din grupul acelora care dau forma viselor oamenilor?

stai putin, respira… acum e simplu, daca nu esti deja, inscrie-te sa fi membru la ICF http://coachfederation.org/join-icf/, Capitolul Romanesc.

Ok, ok, si poate te intrebi, ce mai fac ca sa aflu raspunsul la toate intrebarile alea si sa trec la fapte.

Ce faci dupa ce te-ai inscris in ICF capitolul din Romania?

poti sa alegi sa participi alaturi de noi, la evenimentele noastre de tip: peer coaching si transfer sau impartasire de experiente.

Ce facem la peer coaching? Ne intalnim mai multi coach-i din ICF si ne atrenam reciproc, pe clienti, dintre noi, cu probleme, emotii, pattern-uri, blocaje reale. Poti daca esti client sa mai rezolvi cate ceva si daca esti coach sa iti exersezi competentele. Exista si un moderator, care conduce procesul, pentru eficacitate, exista un post de “time keeper” care tine timpul ca sa te-ajute sa fii eficient si eficace. Exista colegi care la sfarsitul sesiunii iti dau optiuni, despre cum ar fi facut ei coaching in situatia respectiva, la momentul respectiv, cu clientul respectiv.

Inveti ca si client, inveti practicand, inveti luand optiuni.

Impartasire de experiente. Faptul ca esti coach foarte bun este diferit de faptul ca ai o afacere de succes din coaching. Haide sa inveti cum sa-ti gasesti nisa, cum sa te faci cunoscut, cum sa-ti “vinzi” serviciile de coaching, cum sa-ti aduci clientii la poarta, cum sa-ti creezi brand si multe, multe altele.

Stiu ca acum nu mai poti de nerabdare… daca vrei sa participi, simplu inscrie-te pe mail la anunturi legate de activitatea ICF.

De principiu Peer Coaching-ul se intampla Miercurea dimineata de la 10:00 la 12:00 si Sesiunile de Ore de Pregatire, seara la ore anuntate. De fiecare data locatia va fi anuntata din timp de catre organizator.

Sigur acum, te intrebi poate ce trebuie sa mai faci, ca sa faci si tu parte din comunitatea asta, sa cresti sa evoluezi, sa te indrepti acolo unde vrei.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru (tau) acum ca sa nu pierzi nici o comunicare. Vrei primi automat, tot ce publicam aici.