Reprezentantele Federatiei Internationale de Coaching gazduiesc

ICF in Turneu: Coaching dincolo de frontiere

Coachi din Europa, Orientul Mijlociu si Africa planifica evenimente pentru o mai mare constientizare a coachingului si beneficiilor sale.

Treizeci si unu de reprezentante ale Federatiei Internationale de Coaching (ICF) din  Europa, Orientul Mijlociu si Africa vor gazdui ICF in Turneu: Coaching dincolo de frontiere, 21 septembrie – 26 noiembrie 2015. Cu ocazia sarbatoririi a 20 de ani de existenta ICF, evenimentul, derulat timp de doua luni, este menit sa creasca nivelul de constientizare a coachingului profesionist si capacitatii sale de a contribui la o societate prospera. ICF in Turneu numara 36 de evenimente ce se vor desfasura in 31 de tari din EMEA.

“Intr-o lume turbulenta care se confrunta cu crize sociale, politice si financiare, coachii ICF cu pasiune fac diferenta si impartasesc sentimentul de comunitate, grija, iubire si respect“, a spus Isabelle Maes, Senior Regional Service Centre Manager pentru EMEA. “ICF in Turneu este rezultatul a peste 7000 de coachi care au ales sa isi reuneasca fortele dincolo de frontierele nationale, culturale si lingvistice si sa creasca gradul de constientizare a coachingului profesionist.”

ICF in Turneu va include o varietate de evenimente virtuale si fata in fata, evidentiind patru teme cheie:

• Construirea culturilor de coaching organizational
  • Leadership executiv si Coaching antreprenorial
  • Stiinta motivelor si a modului in care functioneaza coachingul
  • Puterea si impactul coachingului

ICF in Turneu a inceput pe 21 septembrie 2015 in Bruxelles, Belgia cu un eveniment de o zi. In Romania, capitolul local, ICF Romania, organizeaza o conferinta pe 5 noiembrie, cu tema “Cum sa construim o cultura de coaching in organizatii”. Evenimentul se adreseaza leaderilor, managerilor din companii, reprezentantilor de resurse umane, directorilor executivi, coachilor acreditati sau in curs de formare precum si celor interesati de progresul industriei de coaching. La eveniment vor participa reprezentanti ai Federatiei Internationale de Coaching, coachi profesionisti din intreaga lume si din Romania. Conferinta se doreste a fi una interactiva, la finalul careia sa plecati cu metode concrete de implementare ale unei culturi de coaching in organizatia din care faceti parte.

Pentru inscrieri si detalii despre conferinta din Bucuresti intrati aici

Un program complet al ICF in Turneu poate fi gasit pe  http://coachfederation.org/icfontour . Turneul are si https://www.facebook.com/groups/ICFonTour/ .

Federatia Internationala de Coaching este organizatia lider globala pentru coachi, cu peste 21 000 de membri si 16 000 de coachi acreditati din peste 120 de tari din lumea intreaga. (ICF) este organizatia globala lider dedicata dezvoltarii profesiei de coaching prin stabilirea de standarde inalte, oferind certificari independente si construind o retea mondiala de coachi acreditati. Cochingul este o profesie distincta care difera mult de terapie, consultanta, mentorat sau training. ICF defineste coachingul ca pe un parteneriat cu clientii intr-un proces creativ si de provocare a gandurilor ce ii inspira sa isi maximizeze potentialul personal si profesional.

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati site-ul nostru https://www.coachfederation.ro/