Luminita Baltaretu: “Asculta-ti corpul!”

Toți avem convingeri care ne împiedică să fim ceea ce vrem să fim. Cu cât aceste convingeri ne fac mai mult rău, cu atât încercam mai mult să le diminuăm și să le ascundem în spatele unor măști, care acționează la nivel inconștient.

Prin participarea la întâlnirea “Inspiring Talk with Professional Coaches” cu Luminița Baltaretu, primul practician acreditat al școlii “Asculta-ți corpul” în România, vei descoperi o nouă abordare asupra a cum putem conștientiza aceste convingeri și măști, pentru a ajunge la o stare de bine, pornind de la premiza că nu putem controla ceea ce ni se întâmplă, însă putem gestiona modul în care reacționăm la evenimentele din viață noastră.

Metoda „Ascultă-ți corpul” este o metodă de prevenție și educație, structurată în jurul principiului holistic al celor trei corpuri, mental, emoțional și fizic. Aceste trei corpuri se intercondiționează reciproc, respectiv ceea ce gândim determină ceea ce simțim și cum ne comportam, având un impact direct asupra energiei vitale și a sănătății.

În cadrul workshopului vor fi prezentate instrumente ce îți vor permite:

  • Să recunoști convingerile ce generează blocaje emoționale, numite răni și proveniența lor;
  • Să identifici măștile sub care ascundem rănile emoționale, prin intermediul comportamentelor și atitudinilor asociate acestora;
  • Să aplici tehnici complementare de identificare a convingerilor și depășirea blocajelor emoționale în procesul de coaching, prin clarificarea cauzelor problemelor și mobilizarea resurselor.

Despre școala „Ascultă-ți corpul”: Lise Bourbeau a fondat în 1982 școala „Ascultă-ți corpul” devenită cea mai mare școală de dezvoltare personală din Quebec, Canada. Cărțile lui Lise s-au vândut în peste 4,5 milioane de exemplare, iar prin metoda sa a înregistrat mai bine de 40.000 de cazuri clinice rezolvate cu succes. Peste 80.000 oameni din 27 de țări au participat la atelierele școlii în mai bine de 35 de ani.

Luminița Baltaretu este primul practician al metodei în România. De peste 10 ani, aplică metoda alături de instrumente din psihoterapie și analiză tranzacționala, pentru a își susține clienții în procesul de îmbunătățire a vieții personale și profesionale. Luminița este psiholog, psihoterapeut sub supervizare, formare în analiză tranzacționala, membru al Colegiului Psihologilor din România, al Asociației Române de Analiză Tranzacționala și Asociației Europeană de Analiză Tranzacționala

“Inspiring Talks with Professional Coaches” este un eveniment lunar organizat pentru toti membrii ICF si pentru cei interesati de industria de coaching din Romania cu scopul de a invata continuu, de a impartasi resurse si de a aduce valoare industriei de coaching profesionist. Te asteptam joi, 26 iulie, la sediul Unicredit, B-dul Expozitiei 1F, ora 18.00: discutii valoroase, inspiratie, abordari noi!

Date

iul. 26 2018

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Cost

100 RON / 80 RON - ICF Members

Location

Unicredit Bank
Bulevardul Expoziției 1F, Bucharest, Romania
QR Code

Lasă un răspuns

Close Menu