Intr-o lume care se confrunta cu turbulente, cu schimbari culturale, probleme probleme politice si criza financiara, reprezentantele ICF din 31 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si-au reunit fortele, imbratisandu-si originile variate, religiile si culturile, pentru a crea o minunata initiativa de co-creare: “ICF in Turneu – Coaching dincolo de Frontiere”.

ICF in Turneu intrupeaza spiritul comunitatii, al grijii, iubirii si respectului, acestea fiind principii de baza pentru coachii ICF. ICF reprezinta coachingul profesionist de cea mai inalta calitate din lume si toti Coachii ICF se straduiesc sa lucreze impreuna pentru a face din coaching o parte integranta a unei societati infloritoare.

31 de tari din EMEA vor colabora pe parcursul evenimentului ICF in Turneu, odata cu deschiderea oficiala din Belgia in 21 septembrie 2015. Stafeta va fi preluata de 36 de orase din regiunea EMEA, in final ajungand in Spania si Republica Ceha in 26 noiembrie.

Scopul ICF un Turneu este de a promova puterea si valoarea unui coaching profesionist oferit de coachi ICF din regiunea EMEA si din lume si de a celebra extinderea si profunzimea comunitatii ICF de coaching in cel de-al 20-lea an.

Alatura-te celor peste 7000 de membrii ICF din EMEA si peste 50 de speakeri cu discursuri catalizatoare, avand o expertiza puternica de inalt nivel si acreditare ICF. Cu totii vor face din ICF in Turneu o experienta extraordinara pentru toti participantii.

2 principali prezentatori internationali, Jean-François Noubel din Franta si Caitlin Walker din Marea Britanie, vor conduce aceasta initiativa inaugurala ICF in Turneu si isi vor impartasi expertiza si cunostintele. Vor purta un dialog cu intreaga comunitate despre inteligenta colectiva si limbajul curat, vorbind in direct la evenimentele inaugurale si de final. De asemenea vor interactiona cu toate tarile si comunitatea pe parcursul întregului eveniment ICF in Turneu, impartasind idei si puncte de vedere provocatoare, punând intrebari puternice si co-creand cu toate tarile si toti participantii in jurul ideii de a facilita un viitor mai bun si mai sustenabil in calitate de lideri si de fiinte umane.

Fiecare eveniment ICF in Turneu va fi unic si va construi timp de peste 2 luni o colaborare extraordinara, cuprinzand cel putin una din cele patru teme cadru alese pentru aceasta ocazie:

• Crearea unei culturi de coaching in organizatii. Un numar tot mai mare de organizatii recunosc valoarea construirii unei culturi de coaching care ofera angajatilor de la toate nivelurile ocazia de a-si creste abilitatile, de a-si mari valoarea si de a-si atinge scopurile profesionale. Cu toate acestea, intrebari raman: Cum arata o cultura de coaching de succes? Cum pot organizatiile sa creeze o cultura de coaching cu impact, sustenabila si aliniata scopurilor strategice? Prezentatorii nostri care vor facilita dezbaterea subiectului vor explora aceste intrebari si altele, pentru ca organizatiile saiunteleaga mai bine cum sa treaca la urmatorul lor nivel si sa implementeze coachingul intr-un mod puternic si eficient.
  • Leadership executiv si coaching antreprenorial. In doar cativa zeci de ani, coachingul executiv a evoluat de la o metoda de a corecta performanta scazuta la o metoda de dezvoltare organizationala la alegerea liderilor si a viitorilor lideri. Multe organizatii apeleaza la coaching pentru a oferi angajatilor elementul in plus de care acestia au nevoie, oferind liderilor zilei de azi feedback individual si imediat. Alatura-te speakerilor nostri experti pentru a afla mai multe despre tendintele care apar in leadershipul executiv si in coachingul antreprenorial.
  • Argumente stiintifice despre motivul si modul in care functioneaza coachingul. Multi coachi din lume folosesc diferite tehnici si expertiza pentru a-si dezvolta un coaching unic si puternic, bazat pe neurostiinta, psihologie si multe alte abordari si instrumente extraordinare de coaching dezvoltate in ultima decada. Prezentatorii nostri dedicati acestui subiect vor demonstra si vor impartasi “ce”, “cum” si “de ce” functioneaza coachingul, bazat pe argumente stiintifice si rationale.
  • Puterea si impactul coachingului. Este dovedit faptul ca rezultatele Coachingului Profesionist sunt cresterea productivitatii, oameni pozitivi si o imensa rentabilitate a investitiei. Acest fapt a fost studiat in profunzime si stabilit in urma unui numar de studii de cercetare ale ICF Global, in ultimii ani. Federatia Internationala de Coaching investeste in fiecare an in studii de cercetare riguroase si solide pentru a demonstra ca inalta eficienta a coachingului. Astfel se realizeaza un sprijin pentru comunitatea ICF de coachi profesionisti si clientii lor, care pot fi pregatiti, încrezători si pot lua decizii bazandu-se pe cea mai buna cunoastere a tendintelor industriei.
  • Copii complete ale cercetării ICF sunt pot fi consultate pe siteul ICF

http://coachfederation.org/about/landing.cfm?ItemNumber=826 HYPERLINK “http://coachfederation.org/about/landing.cfm?ItemNumber=826&navItemNumber=639″& HYPERLINK “http://coachfederation.org/about/landing.cfm?ItemNumber=826&navItemNumber=639″navItemNumber=639 si rezumate sunt disponibile gratis pentru publicul general.

ICF in turneu Evenimente si date:

21 septembrie: ICF Belgia
23 septembrie: ICF Marea Britanie
23 septembrie: ICF Norvegia
24 septembrie: ICF Grecia
24 septembrie: ICF Austria
26 septembrie: ICF Irlanda
29 – 30 septembrie: ICF Rusia
30 septembrie – 1 octombrie: ICF Bulgaria

1 octombrie: ICF Lithuania

2 octombrie: ICF Latvia

5 octombrie: ICF Sweden

7 octombrie: ICF Morocco

8 octombrie: ICF Portugal

9 octombrie: ICF Germany

9 octombrie: ICF Finland

9 – 10 octombrie: ICF Poland

13 octombrie: ICF Switzerland (Zurich)

13 octombrie: ICF South Africa (Johannesburg)

14 octombrie: ICF South Africa (Cape Town)

22 octombrie: ICF Italy

31 octombrie: ICF Dubai

4 noiembrie: ICF Hungary

4 noiembrie: ICF Oman

5 noiembrie: ICF Romania

12 noiembrie: ICF Spain (Barcelona)

12 noiembrie: ICF Kenya

17 noiembrie: ICF Israel

17 noiembrie: ICF France

18 noiembrie: ICF Luxemburg

20 noiembrie: ICF Switzerland (Geneva)

24 noiembrie: ICF Netherlands

25 noiembrie: ICF Nigeria

26 noiembrie: ICF Spain (Madrid)

26 noiembrie: ICF Czech Republic

Fondata in 1995, Federatia Internationala de Coaching (ICF) este organizatia globala lider dedicata dezvoltarii profesiei de coaching prin stabilirea de standarde inalte, oferind certificari independente si construind o retea mondiala de coachi acreditati. Scopul de baza al ICF este sa dezvolte arta, stiinta si practica coachingului profesionist.
ICF defineste coachingul ca pe un parteneriat cu clientii intr-un proces creativ si de provocare a gandurilor ce ii inspira sa isi maximizeze potentialul personal si profesional.

Contact:

Pentru participarea la intalnirea cu presa de la conferinta din Bucuresti din 5 noiembrie sau pentru organizarea unui interviu la distanta cu unul dintre membrii boardului ICF Global, CEO sau presedintii reprezentantelor nationale ICF contactati Directorul de Comunicare ICF Romania, Daiana Stoicescu la daiana@coachfederation.ro sau +40 730177495 sau ICF RSC Senior Managerul pentru EMEA, Isabelle Maes la isabelle.maes@coachfederation.org sau +32 2 840 87 29.
Urmariti ICF in Turneu pentru cele mai recente vesti pe pagina de Facebook: ICF Romania: https://www.facebook.com/ICFRomania sau https://www.coachfederation.ro/event/icf-on-tour-coaching-beyond-boundaries/ SAU pe grupul special format: https://www.facebook.com/groups/ICFonTour/?fref=ts