ICF organizeaza Saptamana Internationala de Coaching – o saptamana de celebrare la nivel global a acestei profesii. Celebrarea are loc in fiecare an, in prima saptamana din februarie.

Fondata in 1999 de un membru al ICF, Jerri N. Undelson, MCC, Saptamana Internationala de Coaching are drept scop educarea publicului asupra valorii pe care o are lucrul cu un coach profesionist precum si recunoasterea rezultatelor si progresului obtinute in urma unui proces de coaching.

In timpul acestei saptamani, coach-ii membri ICF din toata lumea, ofera, pro bono, o varietate de servicii in comunitatile din care fac parte, menite sa demonstreze beneficiile coaching-ului.

Capitolul Local, prin intermediul membrilor sai, va oferi pro bono in aceasta saptamana un numar de 50 ore de coaching. Valoarea acestor ore este de 10.000 Euro.

Cum se va derula acest proiect?

Pana marti, 2 februarie, va fi afisata lista coach-ilor care au agreat sa participe la acest proiect, impreuna cu datele lor de contact.

Fiecare persoana interesata poate alege din aceasta lista un coach, il poate contacta direct si va putea beneficia de sesiune demonstrativa de coaching. Sesiunea se va desfasura telefonic sau in persoana, in functie de timpul si disponibilitatea fiecarui coach.

Nu ratati aceasta ocazie unica! Nu se va mai repeta timp de un an.

Pentru a vedea lista membrilor care ofera sesiuni de coaching click aici

Close Menu