7 – 11 Februarie  Saptamana Internationala de Coaching

O saptamana de celebrare la nivel global a acestei profesii. Celebrarea are loc in fiecare an, in prima saptamana din februarie.

Ca si anul trecut, Capitolul Local, prin intermediul membrilor sai, va oferi pro bono in aceasta saptamana un numar de 57 ore de coaching. Valoarea acestor ore este de 11 500 Euro.

Membrii ICF ofera aceste sesiuni de coaching pro bono in scopul promovarii coaching-ului profesionist precum si al Capitolului ICF Romania.

ICF Romania le multumeste membrilor sai cat si non-membrilor, pentru sprijin si implicare in activitatea capitolului. Intr-o lume in care timpul este la mare pret, disponibilitatea lor merita onorata cu RESPECT.

Cum se va derula acest proiect?

Fiecare persoana interesata poate alege din  lista atasata un coach, il poate contacta direct si va putea beneficia de una sau mai multe sesiuni demonstrative de coaching. Sesiunea se va desfasura telefonic, pe skype sau in persoana, in functie de timpul si disponibilitatea fiecarui coach.

Nu ratati aceasta ocazie unica! Nu se va mai repeta timp de un an.

Pentru a vedea lista membrilor care ofera sesiuni de coaching click aici.

Fondata in 1999 de un membru al ICF, Jerri N. Undelson, MCC, Saptamana Internationala de Coaching are drept scop educarea publicului asupra valorii pe care o are lucrul cu un coach profesionist precum si recunoasterea rezultatelor si progresului obtinute in urma unui proces de coaching.

In timpul acestei saptamani, coach-ii membri ICF din toata lumea, ofera, pro bono, o varietate de servicii in comunitatile din care fac parte, menite sa demonstreze beneficiile coaching-ului.Close Menu