Când am inițiat acest grup de mentoring și supervizare am vrut să fie ceva simplu și accesibil tuturor celor care doresc să-și dezvolte competențele ICF sau să aplice pentru o acreditare.

Orice școală de coaching cu program acreditat de ICF lucrează pe compețentele acestei organizații. Diferența dintre școli și grupul nostru de mentoring și supervizare este că  aici iei fiecare competență în parte împreună cu toate comportamentele ei și, timp de o sesiune, te concentrezi pe practicarea lor. Completezi și clarifici fiecare competență în parte, proces necesar și chiar solicitat de ICF pentru acreditare. În același timp, capeți o imagine mai clară a zonelor tale de învatare și dezvoltare în coaching. Toți am  fost deschisi, am muncit, am oferit și am primit feedback într-un mod deschis, dintr-o perspectivă a colaborării și invățării.

Ce am câștigat?

Am devenit mai siguri in forțele proprii

Transmitem mai multă încredere potențialilor clienți și putem fi angajați mai ușor

Suntem coach-i mai buni.

Toate acestea se întamplă într-un spațiu sigur, alături de oameni care vin să practice și să învețe și de supervizori profesionisti și dornici să împărtășească din experiența lor.

Anunțăm cu mândrie că primul grup și-a încheiat cu succes seria de întălniri.

Activitatea noastră, în schimb, continuă. Așa ca te asteptăm la urmatorul grup de supervizare. Pentru înscrieri trimite mail la raluca.chinole@iconsultants.ro.

Rasfoiește detaliile programului. Iar daca ești grabit să te convingi că merită, iată recomandările participanților de la primul grup:

Fie că ești în căutarea schimbarii, fie că dorești să găsești calea exprimării schimbării în viata ta, ai nevoie de spațiul schimbării. Aici ai cadrul, oameni implicați care să dea naștere contextului, iar ție îți rămâne să trăiești experiența.

Alegerea spațiului, a celor trei dimensiuni ale spațiului, este a TA!

– Marius Sirbu

 

Pentru mine, programul de supervizare a însemnat în primul rând întâlnirea cu competența. Și când spun asta nu spun doar din punctul de vedere al instrumentelor și abilităților de coaching (cercetate minuțios – uneori chiar prin dezbatere – și apoi integrate prin practică) ci și al deschiderii umane resimțite pe parcursul întregului ciclu de 12 sesiuni, din partea tuturor membrilor echipei de supervizori. Și cu siguranță asta s-a transmis și imprimat, printr-un proces sistemic, în fiecare dintre noi, cursanții. Căci, iarăși pentru mine, cel mai important lucru pe care l-am câștigat este ințelesul profund al însoțirii și îndrumării pe calea spre excelență: de la un anumit nivel, nu mai există bine și/sau rău ci există doar bine din diverse perspective! Multumesc ICF Romania!

– Leonard Manea

 

Ideea acestui program este briliantă, la fel este și modul în care ați organizat, ghidat si conținut procesul de grup. Experiența mea de cunoștere și simțire empatică a fost pe deplin împlinită, la ea adăugându-se bucuria și recunoștința de a cunoaște oameni frumoși și bogați profesional și spiritual, autentici, precum Raluca, Șerban, Ioan, Monica și Rodica.Eu voi continua cu voi drumul început!

– Madalina Apostolescu

 

Sunt mulți cetățeni care vorbesc frumos despre agricultură. Puțini însă pun mâna pe hârleț și pornesc treaba. Atunci când doar vorbesc despre un subiect, majoritatea vorbitorilor par a fi experți în domeniu.

Ceea ce am facut noi în cele 6 luni de când am urcat acolo sus „La Mansardă”, a fost să punem mâna pe hârleț, să săpăm și apoi să semănăm semințele dezvoltării noastre. Au fost ore bune de muncă în mijlocul unor oameni deosebiți. Multumesc și sper să ne revedem cât de curând.

– Dan Staicu

 

Close Menu